hi babeczki, ja zamowilam cala ta serie z bielendy o ktorej psalam i dalam linki na allegro, poki co zabieg powtorzylam 2 razy no i skora jak na arzie bardziej napieta, ale efektu up jeszcze nie widze. no i pomijam fakt ze moja piersi same zaczely sie tez regenerowac i wygladaja o niebo lepiej niz zaraz jak skonczylam karmic
fakt ze moja piersi same zaczely sie tez regenerowac i wygladaja o niebo lepiej niz zaraz jak skonczylam karmic
to jest normalne ze po pewnym czasie piersi wracają do formy ,ale np u mnie chociaż nie karmilam duzo i dlugo to są o rozmiar wieksze niż kiedyś ,widzę to po stanikach nie mogę w nie już się zapakować,poza tym trochę oklapły,a na to krem nie pomoże bo za to odpowiedzialne są mięśnie piersi ,jak wiadomo krem ich nie podniesie ,trzeba ćwiczyc,lub poddać się zabiegowi podnoszenia ,ale wiadomo to kosztuje i boli,być może jakieś ryzyko też jest ,to zalezy od kobiety i jej organizmu,
kończąc nie nastawiam sie na spektakularne efekty po żadnym kremie
_________________ [img]http://www.suwaczek.pl/cache/be79c88b13.png[/img]
NINA ur.16.02.2006-zm.7.10.2006-BARDZO TĘSKNIE I KOCHAM CIĘ KRUSZYNKO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum