Po przeczytaniu opinii, postanowiłam przetestować zalecany krem do rąk Iwostin Wynalazłam promocje w Super Pharm... cena dobra... krem dobry...rączki ładne - niezbyt suche i mniej piekące...więc polecam
Dzięki Kobietki
Uwielbiam ten krem. Orientujesz się Zięba do kiedy jest promocja w Superpharm? Ostatnio nie miałam głowy do chodzenia po sklepach, a mają tam zawsze bardzo fajne promocje. Będę wdzięczna za info
Po przeczytaniu opinii, postanowiłam przetestować zalecany krem do rąk Iwostin Wynalazłam promocje w Super Pharm... cena dobra... krem dobry...rączki ładne - niezbyt suche i mniej piekące...więc polecam
Dzięki Kobietki
Hej, Zięba. Możesz mi powiedzieć, czy ta promocja jeszcze trwa? Widziałaś nową gazetkę czy obowiązuje jeszcze ta promocja, o której mówisz? Będę wdzięczna za info
Bajka z tego co wiem to dalej w Super pharm są promocje. Ja ostatnio kupiłam balsam do ciała Neutrogena - zapłaciłam za 1 a 2 dostałam dodatkowo, przyda się na wiosnę Wstąp do sklepu, może akurat trafisz.
Z tej serii handCare mam właśnie krem pielęgnacyjno-odżywczy z olejkiem rycynowym jestem z tego kremu bardzo zadowolona, widzę że dba on także o paznokcie i skórki wokół nich. także polecam
[quote="eliza_87"]HandCare Flosleku jest naprawdę super :-) Świetnie nawilża i dba o dłonie.[/quote]
zgadzam się z tymi słowami, ja tez używam tego kremu a konkretnie, pielęgnacyjno-odżywczego ( z różową końcówką). mam na dłoniach jak to nazwał dermatolog wypryski, oprócz maści ten krem bardzo mi pomaga, regeneruje moje dłonie.
_________________ believe in strength of your dreams...
zawsze po zimie idę do salonu futuro w wawie i robię 1 -2 zabiegi parafinę żeby te moje suche dłonie wróciły do formy a potem przez cała wiosne i lato smaruje kremem do rąk z mary cohr super nawilża i napina skórę na rekach a paznokcie staja się zdrowsze.
Ja do rąk stosuję taki dość popularny Glicea rumiankowy lub aloesowy, też zamiennie Marizy oliwkowy lub z bawełną. Delikatne kremy, nie są zbyt tłuste, więc dobrze się rozsmarowują a przy tym w miarę dobrze chronią suchą skórę, wiec ja polecam akurat te dwie marki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum