Odkąd karmię mam strasznie wysuszoną skórę. Najgorzej jest z twarzą. Skóra nie dość, że jest sucha to jeszcze napięta i ogólnie nieprzyjemna. Narazie stosuję kremy typu nivea i garnier ale nic nie daje... Możecie doradzić jakiś lepszy krem tylko żadne shisheido czy inny po 300 zł za opakowanie:)
mój ulubiony krem nawilżający jest z serii Happy per Aqua Flosleku. Bardzo dobrze nawilża, szybko się wchłania i dlugo utrzymuje nawilżenie. Czyli wszystko to, czego oczekuję od kremu do twarzy
mój ulubiony krem nawilżający jest z serii Happy per Aqua Flosleku. Bardzo dobrze nawilża, szybko się wchłania i dlugo utrzymuje nawilżenie. Czyli wszystko to, czego oczekuję od kremu do twarzy
Popieram całkowicie zdanie Anki_83, krem jest świetny, jak cała seria z resztą
Dobre kremy nawilżające to na przykład te z lanoliną ;)
Ostatnio słyszałam o kremach merino, właśnie takich z lanoliną z Nowej Zelandii - czyli ogólnie miejsca o dziewiczej, nieskazitelnej przyrodzie;) Fajnie się to prezentuje.
Ja ilekroć mam problem ze skórą twarzy to używam zwykłego dermosanu tłustego, można go kupić w każdej niemal aptece. No i nie bez znaczenia jest to,że kosztuje raptem parę groszy. Po nim moja skóra jest świetnie nawilżona
Z kremamai nawilżającymi mam ten problem, że często są bardzo wodniste. Aqualia Thermal jest według moich koleżanek najlepszym kremem nawilzającym, jednak jest dość drogi. Dla skormniejszego budżetu mogę polecić bardzo lekki kremik z awokado z Marizy.
podobnie jak poprzedniczki zgadzam się z opinią, że krem nawilżający Flosleku jest naprawdę dobry,spełnia swoje zadanie jako krem nawilżający całkowicie. To co jest jego ogromnym plusem to świetna konsystencja, trochę podobna jakby do żelu, co powoduje, że jest ona bardzo wydajny, niewielka ilość wystarcza by nasmarować całą buzię.
_________________ believe in strength of your dreams...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum