Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Kremy na ciiiii...(ZMARCHY!)
Autor Wiadomość
Marti 
JakAś takA cichA

Pomogła: 105 razy
  Wysłany: Pon 02 Lut, 2009 15:38   Kremy na ciiiii...(ZMARCHY!)

No właśnie drogie panie. Co polecacie powiedzmy trzydziestkom z pierwszymi zmarszczkami? Ja uzywałam Effectival Dermedica ale już mi się jakoś znudził. Pozostanę chyba na pewno przy Effectivalu pod oczy. Fajny do tłustej cery jest Dax z mikroperłami i retinolem. Ostatnio w pośpiechu kupiłam AA 30 + przeciwzmarszczkowo-wygładzający. Masakra. Mam tłustą cerę ale jeszcze żaden krem ze stosowanych mi jej nie zapychał. Muszę kupić inny. Ten zużyję może na dekolt.

Jolie 
Mówi cOraz WięcEj

Pomogła: 171 razy
Wysłany: Wto 03 Lut, 2009 09:31   

polecam krem Yves Rocher INOSITOL Vegetal ;-)
http://torebka.kafeteria....de=view&id=6621

kuszka 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 20:03   

Ja bylam niedawno na badaniu skóry iwostinu. Taka polska firma apteczna. Maja serie na zmarszczki elixine. Dopiero próbuje, ale jakościowo jest bardzo dobry. Szczególnie dla wrażliwej skóry.

Kinga25 
Niby jEst a Nie mA

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw 27 Sie, 2009 11:11   

Kremy swoją drogą ale tak zapobiegawczo funduje sobie różnego typu zabiegi. Skórze też należy się chwila relaksu i odprężenia a chyba nie ma lepszego miejsca niż cichy, spokojny gabinet kliniki! Z tego co mi wiadomo to można połączyć lifting z wypełnieniem zmarszczek, co Ty na to?

Ania1981 
Mówi cOraz WięcEj

Pomogła: 65 razy
Wysłany: Sro 14 Paź, 2009 21:25   

tak sie zastanawiam od kiedy najlepiej zacząc używać kremu pod oczy czy przeciwzmarszczkowego i czy rzeczywiście przyniesie efekty czy wyrzuciny pieniadze w błoto.
spotkałam sie już z kilkoma opiniami że dziewczt\yny zaczynaja od kremu pod oczy np.
A co zkremami na dzien i naoc stosujecie jakies i macxie swoja ulubiona serię???
ja osobiście stosuje krem żel naiwlżajacy i mysle moze czas coś zmienić??

montenia 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 125 razy
Wysłany: Sro 14 Paź, 2009 22:05   

Ja stosuje kremy serii Lirene: matujacy do cery mieszanej na dzien i przeciwzmarszkowy 30+ na noc do kazdego rodzaju cery. Musze jescze zakupic krem pod oczy. Bardzo mi podpasowala ta seria, a doradzila mi kosmetyczka.

żuczek-[*] 5tc- 14.03.2010

Calathea 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:38   

Avon ma fajne kremy przeciwzmarszczkowe z serii Anew. Ja jestem po 30-tce, ale używam kremów 35+ Anew Reversalist - są naprawdę bardzo dobre. Niestety dość drogie, ale wydajne i mi służą :) Warto wydać pieniądze. Rewelacyjne jest serum naprawcze z tej serii - super liftinguje, wygladza i napina skórę. Skóra wygląda jak nowa. Z innych kremów polecam Noblesse Spa Dermiki - te kremy fajnie nawilżają skórę

slimcamelia 
Niby jEst a Nie mA

Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010 21:33   Re: Kremy na ciiiii...(ZMARCHY!)

Marti napisał/a:
No właśnie drogie panie. Co polecacie powiedzmy trzydziestkom z pierwszymi zmarszczkami? Ja uzywałam Effectival Dermedica ale już mi się jakoś znudził. Pozostanę chyba na pewno przy Effectivalu pod oczy. Fajny do tłustej cery jest Dax z mikroperłami i retinolem. Ostatnio w pośpiechu kupiłam AA 30 + przeciwzmarszczkowo-wygładzający. Masakra. Mam tłustą cerę ale jeszcze żaden krem ze stosowanych mi jej nie zapychał. Muszę kupić inny. Ten zużyję może na dekolt.

polecam krem ziaji spot spa przeciwzmarszczkowy ,mają całą serię kupiłam w sklepie internetowym bo nie mam czasu na szukanie i jestem zadowolona .

Odpowiedz do tematu