Wysłany: Pon 02 Lut, 2009 15:38 Kremy na ciiiii...(ZMARCHY!)
No właśnie drogie panie. Co polecacie powiedzmy trzydziestkom z pierwszymi zmarszczkami? Ja uzywałam Effectival Dermedica ale już mi się jakoś znudził. Pozostanę chyba na pewno przy Effectivalu pod oczy. Fajny do tłustej cery jest Dax z mikroperłami i retinolem. Ostatnio w pośpiechu kupiłam AA 30 + przeciwzmarszczkowo-wygładzający. Masakra. Mam tłustą cerę ale jeszcze żaden krem ze stosowanych mi jej nie zapychał. Muszę kupić inny. Ten zużyję może na dekolt.
Ja bylam niedawno na badaniu skóry iwostinu. Taka polska firma apteczna. Maja serie na zmarszczki elixine. Dopiero próbuje, ale jakościowo jest bardzo dobry. Szczególnie dla wrażliwej skóry.
Kremy swoją drogą ale tak zapobiegawczo funduje sobie różnego typu zabiegi. Skórze też należy się chwila relaksu i odprężenia a chyba nie ma lepszego miejsca niż cichy, spokojny gabinet kliniki! Z tego co mi wiadomo to można połączyć lifting z wypełnieniem zmarszczek, co Ty na to?
tak sie zastanawiam od kiedy najlepiej zacząc używać kremu pod oczy czy przeciwzmarszczkowego i czy rzeczywiście przyniesie efekty czy wyrzuciny pieniadze w błoto.
spotkałam sie już z kilkoma opiniami że dziewczt\yny zaczynaja od kremu pod oczy np.
A co zkremami na dzien i naoc stosujecie jakies i macxie swoja ulubiona serię???
ja osobiście stosuje krem żel naiwlżajacy i mysle moze czas coś zmienić??
Ja stosuje kremy serii Lirene: matujacy do cery mieszanej na dzien i przeciwzmarszkowy 30+ na noc do kazdego rodzaju cery. Musze jescze zakupic krem pod oczy. Bardzo mi podpasowala ta seria, a doradzila mi kosmetyczka.
Avon ma fajne kremy przeciwzmarszczkowe z serii Anew. Ja jestem po 30-tce, ale używam kremów 35+ Anew Reversalist - są naprawdę bardzo dobre. Niestety dość drogie, ale wydajne i mi służą Warto wydać pieniądze. Rewelacyjne jest serum naprawcze z tej serii - super liftinguje, wygladza i napina skórę. Skóra wygląda jak nowa. Z innych kremów polecam Noblesse Spa Dermiki - te kremy fajnie nawilżają skórę
Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010 21:33 Re: Kremy na ciiiii...(ZMARCHY!)
Marti napisał/a:
No właśnie drogie panie. Co polecacie powiedzmy trzydziestkom z pierwszymi zmarszczkami? Ja uzywałam Effectival Dermedica ale już mi się jakoś znudził. Pozostanę chyba na pewno przy Effectivalu pod oczy. Fajny do tłustej cery jest Dax z mikroperłami i retinolem. Ostatnio w pośpiechu kupiłam AA 30 + przeciwzmarszczkowo-wygładzający. Masakra. Mam tłustą cerę ale jeszcze żaden krem ze stosowanych mi jej nie zapychał. Muszę kupić inny. Ten zużyję może na dekolt.
polecam krem ziaji spot spa przeciwzmarszczkowy ,mają całą serię kupiłam w sklepie internetowym bo nie mam czasu na szukanie i jestem zadowolona .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum