ja radzilabym wybrac jakis plyn do kapieli cytrusow,,, nie dosc ze ladnie pachnie to takie zapachy przyciagaja mezczyzn:):):):) w kazdej drogeri mozna takie dostac...
albo sa czesto w AVON polecam
Ostatnio zobaczyłam nową serię żeli peelingujących do ciała o zmysłowych zapachach polskiej firmy Marion kosmetyki. Sa w różnych kolorach i maja przepiękne zapachy. Ja kupiłam truskawkowy i białą czekoladę z pomarańczą. Ciało po kąpieli jest pachnące i gładziutkie jeszcze przez kilka dni.
fajne są żele pod prysznic Original Source - ostatnio w Rossmannie się pojawiły i kupiłam dwa na spróbowanie i są super, a zapachy mają najróżniejsze - zobacz sobie na stronce niezawierarutyny. pl
terenia, a widziałaś, jaki mają śmieszny konkurs na stronce tych kosmetyków Original Source? Ścigasz się rowerem po ulicach wirtualnego miasta i można wygrywać fajne nagrody, jak się dobry czas uzyska. Ja w Warszawie dałam ciała, ale teraz zaczął się etap w Krakowie i mam zamiar powalczyć o smartphona, tylko wynik muszę poprawić ;). Swoją drogą to fajny sposób na promocję.
Ja bardzo lubię żele pod prysznic Flosleku z serii Natural Body-mają super zapachy, zwłaszcza jak połączy się je po kąpieli z takim samym balsamem super sprawa!
_________________ believe in strength of your dreams...
Ja bardzo lubię żele pod prysznic Flosleku z serii Natural Body-mają super zapachy, zwłaszcza jak połączy się je po kąpieli z takim samym balsamem super sprawa!
Miałam obydwa rodzaje, mango- marakuja i opuncja- biała herbata oba zapachy świetne
ja wole plyny, ktore pachna "delikatnie". Jakis kokos, migdal, wanilia - raczej cos w tym stylu. Oczywiscie musza byc nawilzajace:D jeszcze nie spotkalam dobrego plynu, ktory by nawilzal skore na dluzszy czas...
Mam suchą skórę, dlatego w szczególny sposób muszę ja pielęgnować. Odkryłam ostatnio rewelacyjny produkt, poleciła mi go koleżanka, która używa go kąpieli swojego maluszka. Jest to oliwka do kąpieli Vitella Oilbath - jako jedyna na rynku nie zawiera parafiny, w składzie jest oliwa z oliwek i olej słonecznikowy. Duża butelka 250 ml starcza na bardzo długo. Do kupienia w aptekach. Polecam tym paniom, które szukają produktu silnie nawilżającego.:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum