mój to z mary cohr peeling z bambusa i papai delikatnie złuszcza skórę całego ciała wygładza szorstkie miejsca jest rewelacyjny a wasz sprawdzony peeling do ciała jaki i dlaczego ???
z peelingów do ciała osobiście bardzo lubię owocowe Joanny z serii Natura, moim faworytem w tej kategorii jest peeling o zapachu truskawkowym :) te peelingi stosuję raz w tygodniu bo jak dla mnie są dość gruboziarniste i mocno ścierają naskórek. Drobnoziarnistego używam częściej, nie mam jakiegoś ulubionego-ostatnio jest jakiś z Lirene i nie jest zły.
_________________ believe in strength of your dreams...
z peelingów do ciała osobiście bardzo lubię owocowe Joanny z serii Natura, moim faworytem w tej kategorii jest peeling o zapachu truskawkowym te peelingi stosuję raz w tygodniu bo jak dla mnie są dość gruboziarniste i mocno ścierają naskórek. Drobnoziarnistego używam częściej, nie mam jakiegoś ulubionego-ostatnio jest jakiś z Lirene i nie jest zły.
Ja też miałam z Joanny ale pomarańczowy i jest fajny, dość grube ziarenka, ale raz na jakiś czas dobrze działa na skórę. Uzywałam też peeleingu cukrowego o zapachu brzoskiwniowym z marizy i tez jest fajny - przede wszystkim bardzo ładnie pachnie
Ja używam clarene, z wyciągiem z jakichś morskich glonów. Jest delikatny i bardzo skuteczny, a skóra po nim aksamitna Polecam serdecznie, chociaż cena może odstraszać (60zł), to jest on bardzo ekonomiczny, ponieważ niemal w całości składa się z granulek, a nie jak większość dostępnych artykułów z żelu.
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2011 17:38
Ja jestem wielka fanka ekologii i szukam tego typu kosmetyków - najchtniej polskich i certyfikowanych. Od kilku miesiecy uzywam poilingu solnego z oliwą z seri beEco Flosleku. Jestem bardzo zadowolona bo swienie zluszcza skorę i natłuszcza.
Chyba nie ma wiele polskich firm z certyfikowanymi kosmetykami ekologicznymi, co myslicie?
Ja używam peelingu do kąpieli polskiej firmy Marion. Mają świetne kombinacje zapachowe. Mikrogranulki świetnie usuwają zanieczyszczenia i martwe komórki naskórka. Ciało gładziutkie i pachnące.
Wysłany: Pon 01 Sie, 2011 22:10
kananak napisał/a:
Ja używam peelingu do kąpieli polskiej firmy Marion. Mają świetne kombinacje zapachowe. Mikrogranulki świetnie usuwają zanieczyszczenia i martwe komórki naskórka. Ciało gładziutkie i pachnące.
To oni robią tez pilingi?? Myslalam ze tylko kosmetyki do wlosow W ogole ciezko dostac ich produkty
[ Dodano: Pon 01 Sie, 2011 22:12 ]
lemonka napisał/a:
ja używam peelingów z mary kay, ale lubię czasami zrobic taki naturalny z fusów po kawie- rewelacyjnie pobudza krążenie i działa wyszczuplająco:)
Za duzo to ich chyba MK nie ma? Bylam kiedys konsultantka i właściwie nie kojarze pilingow wcale :-) poza tym z Satin Hands. Do dzis uzywam zestawu SH - uwielbiam go!
Ja też lubię peeling z kawy tylko, że trochę sprzątania jest po jego zastosowaniu chyba lepszy jest cukrowy. A teraz mam solny z oliwką z beECO - daje poczucie świeżości.
Z domowych sposobów to cukrowy na oliwie z oliwek, ale to jak mam czas, a tak zazwyczaj truskawkowy z Joanny Naturia Uwielbiam ten zapach, w sam raz na lato No i ładnie wygładza skórę
Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1437 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Sro 01 Lut, 2012 22:36
dziewczyny wypróbujcie peelingi firmy Kanu... sa na allegro od 45zł ale sa mega wydajne daje sie odrobinke i wciera 2 minutki w dłonie czy stopy np
nie miaąłm w zyciu nic lepszego
dostałam próbkę i od razu kupiłam pudełeko całe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum