hihi no to faktycznie musiała ładnie sama z siebie pachnieć zgadzam się z moo - byłoby bosko być rozpoznawalnym po zapachu
i ja też wolę rześkie... dlatego mi te grejpfrutowe przypasowały, bo nie są przesłodzone, ale mają swój fajny, energetyzujący efekt
W moim przypadku (wspomniany przez kogoś wcześniej ;) ) 'Black cashmere' a na drugim miejscu "Omnia amethyst" Bulgari - wszystko to, co tygryski lubią najbardziej...
[ Dodano: Wto 30 Wrz, 2008 18:48 ]
Tak, coś jest w przypadku "pachnienia swoim zapachem" - perfumy na każdej skórze pachną inaczej, a czasem wystarczy po prostu świeżość sama z siebie, np. zapach bliskiej osoby, jak się przytuli ;)
_________________ When I dream I dream of your lips
When I dream I dream of your kiss
When I dream I dream of your fists
Your fists... Your fists
ja ostatnio zakupiłam sobie nowe perfumy Black Star od Avril Lavigne takiej młodzieżowej zbuntowanej piosenkarki
wiem że są adresowane do młodzieży ale tak mi się spodobał ten zapach że nie mogłam się oprzeć
są delikatne, kwiatowe, lekko owocowe z nutką ciemnej czekolady, bardzo długo się trzymają i jestem z nich bardzo zadowolona
Przez lata moim ulubionym zapachem był Kenzo Perfum d'ete - nadal bardzo je lubię i zawsze mam na półce. Czasmi zdradzałam je z Truth Calvina Kleina, ale ostatnio zauroczył mnie zapach In Bloom Reese Whiterspoon Avon - zmysłowy, kwiatowy. lekko orientaly, po zwietrzeniu delikatnie owocowy. Bardzo mi się podoba wspaniały zapach, piękny flakon i cena
Ja przyznam szczerze, że zawsze mam jedną taktykę: patrzę gdzie są promocje (najczęściej super-pharm albo internet) i tam idę i wybieram z dostępnej oferty promocyjnej ;) Dzięki temu używałam już bardzo wielu zapachów, od CHANEL rozpoczynając na Givenchy kończąc. I z wszystkich jestem równie zadowolona, bo przynajmniej mi się nie nudzą ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum