Wielkie dzięki Bajka Za Twoją radą, wracając z pracy zaszłam do Superpharm i trafiłam na promocje. Wyszłam z nową buteleczką Lacoste Inspiration. Taki prezent dla siebie z okazji Dnia Kobiet
Jak to dobrze czytać forum, byłam wczoraj w galerii i zajrzałam do tej drogerii super pharm i .... kupiłam moja ulubiona wodę Calvin Clain truth, cena rzeczywiście atrakcyjna, ja już kupiłam tak "awansem" na imieniny, które mam w maju, ale meżowi powiedziałam, że to specjalna okazja na powitanie wiosny
Teraz to ja muszę poszukać coś dla mojego Kochanego, bo ostatni się skarżył, że dla siebie to zawsze coś fajnego i w dobrej cenie znajdę a o nim to nie pamiętam Zawstydziłam się i poprawę obiecałam...teraz muszę po sklepach pobiegać. Zacznę od Super Pharm, może znów coś się trafi
Hej kobitki, kobiety i dziewczyny, postanowiłem na zbliżające się walentynki mojej ukochanej zakupić perfumy, jako iż jestem biednym studentem chciałbym skorzystać z nadarzających się promocji, nawet wyczaiłem ciekawe w super-pharm ale nie wiem jaki zapach kupić. Możecie jakiś polecić z tej gazetki super-pharmu? Jest na ich głównej stronie.
Ja co jakiś czas zmieniam perfumy, bo zapachy szybko mi się nudzą. Jest jednak jeden który uwielbiam - Gucci Rush 2. Jest dla mnie cały czas tak samo cudowny. Może dlatego, że nie używam go codziennie, tylko raz na jakiś czas, dzięki czemu jeszcze nie zdążył mi się znudzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum