U mnie przez kilka lat numerem jeden byl Hypnotic Poison Diora...jeszcze nawet mam pol flakona ale jakos po ciazy mi sie znudzil...
Ja z tych co uwielbiaja slodkie i ciezkie na wieczor i takie bardziej sportowe na dzien...z tych moge polecic stara dobra Caroline Herrere 212,pierwsza Lacoste....
A z ciezszych przerzucilam sie teraz na Miss Dior Cherie ale podoba mi sie szalenie jeszcze Pacco Rabane Ultraviolet :-)
:-) ja alurat teraz używam lacosty właśnie tej starej ale najlepszej wg mnie lubie też gucciego rush 2 i baaardzo burberry london-albo weekend 8-) sprawie go sobie na jesień napewno
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 14:44
u mnie to różnie, może firma nie najlepsza ale lubię Little Black Dress z Avonu, no i Mexx Ice Touch. Nie lubię przesadnie słodkich lub ciężkich zapachów. No a teraz w ciąży to wszystkie zapachy mnie denerwują :-?
moim ulubionym perfumkiem (na wieczór zwłaszcza) jest pierwsza Cindy Crawford - zajebiście zmysłowy zapach - na codzień to nie mam ulubionego - w zasadzie po ciąży zupełnie mi się odmieniło teraz jakoś perfumy drażnią mnie zapachem - każdy wydaje mi się zbyt intensywny :-?
Andzia ty diablico . Mój dostaje kręćka przy Black Cachmere. Nigdy nie przypuszczałam, ze zapach tak może na faceta działać :shock: . W ciąży nie używam bo mam niestety zakaz przytulanek a to by go dodatkowo rozochocało
[ Dodano: Sro 03 Paź, 2007 13:36 ]
O ale pamiętam jak mnie kiedyś mocno wkurzył to do łóźka założyłam satynową koszulkę, uzyłam zdziebko tych perfum i kazałam mu trzymać łapy przy sobie. Miał za swoje. Wił sie jak węgorz . No potem oczywiście uległam...no juz nie byłam taka okropna.... :oops:
Zapachy ktore uwielbiam:
- Lancome Hypnose,
- ESCADA INTO THE BLUE,
- MEXX zolty,
- Davidoff cool water ,
- LACOSTE TOUCH OF PINK.
no i to sa te moje naj naj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum