Pomogła: 2 razy Wiek: 24 Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 13 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 27 Mar, 2008 17:28
Ja od jakiegoś czasu używam Lirene Dermoprogram i jestem bardzo zadowolona. Jest delikatny, nie podrażnia skóry, nie powoduje żadnych uczuleń, jest niedrogi i bardzo wydajny. Same plusy ;)
To teraz testuję Astora antistress i jest niezły - ale do cery normalnej z tendencją do suchej. W miarę kryje, rozświelta, lekko nawilża.
Dobry do cery nie problemowej.
Kupiłam drugie opakowanie teraz.
Następny już raczej zakupię inny
Ja także używam ASTOR Anti Stress i szczerze mogę go wszystkim polecić. Używam go już od kilku lat i jestem zadowolona. Nie zamierzam zmieniać kosmetyku.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 35 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7332 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Sro 17 Wrz, 2008 10:46
Ja mam ten sam problem co Lauretta!
Masakra! Też cera sucha a jak nakładam podkład to widać takie łuski potem....
Zwłaszcza w okolicach nosa! I żaden podkład nie jest dobry.....
Choć aptecznych nie próbowałam....
Teraz w ciąży nie używam niczego ,bo ogólnie cera jest ładna i gładka! Ale co będzie potem?
...może znów ciaża?... - i tak do sześćdziesiątki?
a czy ktoś używa L'Oreal Minerals? bo słyszałam że ten puder to można jako 2 w jednym puder+podkład... nie powiem, że mnie nie kusi takie rozwiązanie, ale wolałabym się upewnić zanim wydam kasę :help:
hej to nie ejst typowy podkład ale baza sylikonowa, cashmire dax cosmetics, droga ale matko! coś niesamowitego co robi z cerą!!!! jestem zachwycona, całkiem wydajne, fantastyczne, kobiety, tak gładka cera, nie wiem jak to opisać, coś niesamowitego
hmmm... ale to że to nie podkład tylko coś tam to mówisz o dax czy o l'oreal?
a dax nigdy kosmetyków do twarzy nie próbowałam... możesz coś więcej o tym napisać?
no ten preparat jest firmy Dax, i to jest taka baza sylikonowa wygładzająca, wyrównująca cere, ale bardzo wydajne, jest fantastyczne, buźka jest tak gładka, jak dupcia niemowlaka, autentycznie. To jest przezroczyste, już nawet jak się w paluszkach rozetrze to czuć jakie to fajne jest:) Jedna wada, że dosyś drogie, ok 40zł, ale naprawe warte swej ceny, bo wydajne, ja to stosuje na większe wyjścia, cera jest gładka, matowa i pudry sypkie, korektory świetnie z tym współpracują, chyba właśnie dlatego, że cera jest tak gładka i aksamitna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum