Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1437 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 11:29
a ja wczoraj dłuchałam o p[odkładzie Diora w sprayu....
ponoć rewelka tylko ciekawe jaka cena.... bo to w sephorze był program wiec cena na pewno odpowiednia :|
Ja używam ASTOR Anti Stress . Cena ok. 36-38zł, ale jest ogromnie wydajny- starcza mi na pół roku. Delikatny i bardzo ładnie tuszuje wszelkie niedoskonałości.
ja używam maxfaktora tego z gwiazdką już od kilku lat i jest rewelacyjny,polecam
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Teraz mam Age Renew Max Factora, ale nie jest dobry do tłustej cery i strasznie brudzi. Dawno temu w drogeriach sieci Natura były dostępne kosmetyki Liny Bocardi. I to był najfantastyczniejszy podkład jaki miałam.
Pomogła: 12 razy Wiek: 34 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 14 Skąd: 3 city
Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 16:37
dla pan z cera tradzikowa polecam La Roche Posay,swietnie kryje ,gesty ale dobrze sie rozprowadza.wszystkie wypryski i zaczerwienienia zostaja ukryte.swietny!!!
dla Pan z tlusta cera polecam drozzsszy Lancome Teint Idole ultra tez fajny ,ale raczej nie na duze klopoty z cera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum