Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1437 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Sob 06 Paź, 2007 20:14
lulu napisał/a:
czemu Ci nie pasi Kiniaku?
szczoteczka fajowa ale nie pogrubia rzes tak jak max factor walsnie....
jest taki zwykły tyle ze szczoteczka ładnie dosięga kazdej rzeski
i jeeeeeeee jak sie ciężko zmywa a tego nie lubię :|
ja obecnie mam maybelline define-a-lash... i nie spodziewalam się, że bedzie tak uciążlwiy w uzywaniu(bardzo skleja rzęsy), ale efekty są niezłe:D:D:D:D:D:D :-D
a ten teleskopic to ile kosztuje?
ja używam wydłużającego z avonu
boję się eksperymentować
bo juz nakupiłam róznych i nie byłam zadowolona
min tego architekta
Ja używam tuszy firmy Lumene -dla osób noszących szkła kontaktowe -wykorzystuję je po kolei.. Ponadto mam jeszcze dwa Astora ale nie pamiętam nazw - musiałabym zajrzeć do kufra
Ogólnie jestem zadowolona :-D Nie mam jakiś specjalnych wymagań co do tuszy - nie muszą mi x8 pogrubiać czy tez wydłużać
Ogólnie nie lubię zbyt dużo makijażu dlatego wystarczy mi lekkie pociągnięcie szczoteczką - dla podkreślenia oka
a w ogole to Wam powiem ze ze wszystkich tuszy jakie testowalam to najwiekszym badziewiem byl Isa Dora,totalna porazka :-/
natomiast taki ktory bede zawsze chwalic to tusz clinique'a,ten do wrazliwych oczu!!!
jak tylko skoncze teleskopica to wroce do niego,bo czest od tuszy placze wlasnie...
probowalam tez Diora,nie pamietam jak sie nazywal,ale rewelacyjny w zmywaniu-nie rozmazywal sie na pol twarzy tylko zbieral w takie drobinki,raz dwa i go nie bylo
Ja mam tusz z Avonu, który właśnie oddaje ostatnie dechy, więc zamówiłam-dla odmiany- wszechstronny tusz z Oriflame. Zobaczymy jaki bedzie... :closedeyes:
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Pią 12 Paź, 2007 13:46
lulu napisał/a:
tusz clinique'a,ten do wrazliwych oczu!!!
a ile on kosztuje, bo ja to ryczę ciągle, a to od wiatru, a to od słońca, a to od chłodnego powietrza. Tusz muszę mieć do oczu wrażliwych, a tego jeszcze nie miałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum