kinia, mozesz powiedziec coś więcej o tym telescopicu?
bo ja używam aktualnie tuszu z avonu tego z cienka gumową szczoteczką
jest super, ale po 2 tyg suchy jak pieprz i do wyrzucenia
ten loreala na długo starcza?
tylko skąd wziąc jaka konsultantkę, co by mi zamówiła
ja mam dostęp ale to chyba by za długo trwało gdybym ja zamówiła i jeszce byś musiala płacić za przesyłkę
ja mam teraz LOREAL DOUBLE EXTENSION BEAUTY TUBESjak dla mnie rewelacja, to jest tusz z dwoma szczoteczkami, z jednej biały -podkład a z drugiej czarny, extra wydłuża rzęsy ale rzęsy nie są zbytnio pogrubione, tak w sam raz, dla mnie ok.A wcześniej uzywałam LOREAL VOLUME SCHOKING, tez dobry bo to jest własnie stara wersja tego co używam teraz
ja mam wlasnie taki
http://www.allegro.pl/ite...s_oryginal.html
Od lat jestem wierna jednej marce-Loreal.i tak jak dziewczyny pisza DOUBLE EXTENSION-tylko i wyłacznie Jest tego pare wersji.Ale LASH ARCHITECT tez sobie chwaliłam.
_________________ ..najważniejsze to być bestsellerem w codziennej prozie zycia..
Obecnie używam MF i jest jak dla mnie taka sama jak Maybelline COlossal - plus dla Maybelline za cenę
obie łądnie pogrubiają i wydłużają
Oriflame - wydłuża super - nie pogrubia za bardzo.
JEśli używać MF lub Maybelline i potem Oriflame - będzie niezły efekt.
Gorzej z maskarami Loreala - paru używałam i nie wrócę.
Jak mi się skończy Max Factor pewnie kupię Collosal Maybelline, a może jeszcze skusze się na kolejną, któej nie używałam jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum